Beton bevonatos bútorajtók
2019. január 20. írta: H.Heni

Beton bevonatos bútorajtók

Mivel még újdonságnak számít a beton bevonat, ezáltal a beton bevonatos bútorajtók is, így felmerülnek olyan kérdések, mint például hogyan tisztíthatóak, milyen súlyuk van, hogyan mutatnak mondjuk egy konyhában stb.

Összegyűjtöttem néhány fontos információt és fotót a témában, ami remélem segíteni fog. :)

 

beton_bevonatos_konyhafront_kicsi.jpg

(Látványterv: beton bevonatos konyhafront)

 

Elsőnek kezdjük magával a beton bevonattal: 

 

Ez a bevonat egy új, innovatív két komponensből álló bevonatrendszer. Ezzel a prémium kategóriás beton bevonattal ugyan az a minimál, indusztriális stílus hozható létre, mint a tömör betonnal, ugyanakkor nagy előnye, hogy 2-3 mm vastagságban kerül felhordásra az alapfelületre, így ahhoz nem ad plusz súlyt.

Szinte bármilyen alapfelületen alkalmazható, legyen szó akár fáról, üvegről, fémről stb.

Mindemellett egyedi mintázat is megvalósítható, a porózus felületektől a rajzolatos mintázaton keresztül, akár az egészen a rusztikus kinézetig, szinte bármi.

A bevonatra csiszolást követően egy prémium minőségű impregnáló lakk kerül felhordásra, amely kopásálló és véd a víz károsító hatásaival szemben.

 

mintak.jpg

 

És akkor jöjjenek a beton bevonatos bútorajtók: 

 

butorajtok.jpg

 

A bútorajtókat az Eurofronttal közösen álmodtuk és terveztük meg.

 

betonbutorajtok.jpg

 

Ezek a bútorajtók semmivel sem nehezebbek, mint más bútorajtók, ugyanis a beton bevonat néhány mm vastagságban kerül felhordásra a 18 mm-es MDF lap felületére és oldalaira, melynek hátoldala fehérre van laminálva. Mivel minden ajtó beton bevonata kézzel készül, így a végeredmény teljesen egyedi lesz.

 

betonbutorajtok3.jpg

 

A bútorajtók különböző struktúrákkal és 24 különböző színben érhetőek el. 

 

szinminta_24.jpg

 

A beton bevonatos bútorajtókra egy prémium minőségű lakk kerül felhordásra, ez véd a víz károsító hatásaival szemben és segít, hogy az ajtókat könnyen tisztán tudjuk tartani.

És ha már szóba került az ajtók tisztán tartása, jöjjön néhány infó erről is: Fontos, hogy portalanítás után nem karcoló, puha ronggyal és langyos vízzel történjen a tisztítás. Ha valaki mégis tisztítószert szeretne használni, akkor az ne tartalmazzon maró és savas alkotóelemeket. 

 

beton_bevonatos_konyhafront3.jpg

(Látványterv: beton bevonatos konyhafront)

 

A beton bevonatos bútorajtók folyamatosan kerülnek ki Magyarország több pontján bemutatótermekbe. Ahol már biztosan megtekinthetőek/rendelhetőek az ajtók, az Eurofront aszódi bemutatóterme mellett, A Tasam Kft. tarjáni és a Queenland Konyhabútor Stúdió veresegyházi bemutatótermében!

Az ajtók rendelhetőek még az Eurofront webáruházában: www.eurofront.hu

 

beton.jpg

(Látványterv: beton bevonatos konyhafront)

 

Igaz, a látványterveken konyhák szerepelnek, de természetesen más bútorokat is különlegessé lehet tenni ezekkel az ajtókkal. :)

 

Remélem tetszett a bejegyzés, ha még több fotóra, inspirációra és persze betonra lennél kíváncsi kövesd a facebook és instagram oldalamat. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://cementproject.blog.hu/api/trackback/id/tr1414574190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása